Over mij

Ik ben Miriam Zwinkels-Broch en 39 jaar. Geboren en opgegroeid in een tuindersfamilie en nog steeds woonachtig in Westland samen met mijn man en twee kinderen.
Na het afronden van de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) heb ik 16 jaar met veel plezier als vakleerkracht en coördinator bewegingsonderwijs bij WSKO gewerkt. Tijdens mijn opleiding en werk heb ik met veel plezier op landelijke niveau gehandbald bij HV Verburch en in de topsportselectie van Quintus Handbal.
Door een blessure kwam er abrupt een eind aan het handbalspelletje. Dat was wel erg jammer! Ik bleef betrokken door het coachen van teams.
Mijn hobby’s zijn muziek, fitness en wandelen. Ik hou van tapas eten en spelshows kijken op tv. Daarnaast geniet ik van mijn jonge gezin en vind ik het heerlijk om lekker hard mee te zingen op muziek (als niemand thuis is uiteraard)

De opgedane kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat collega’s in het onderwijs mij

omschrijven als een enthousiast en eerlijk persoon die organisatorisch en praktisch meedenkt.


Naast de HALO heb ik mijzelf tijdens mijn werkzaamheden verder op hbo+ en masterniveau ontplooid op gebied van brede scholen, onderwijs -en projectmanagement en persoonlijk leiderschap. In juli 2020 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd zodat ik me helemaal kon focussen op mijn eigen (privé) bewegingen en sinds oktober ben ik gestart met Beweeginspiratie. De afgelopen periode heb ik de tijd genomen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke coaching en NLP.

Het is het meer dan waard. Het geeft mij een energiek en warm gevoel om anderen in beweging te zetten.

Ik geniet van de prachtige stappen die worden gezet. Ieder op zijn of haar manier.
Wat een energy boost!!!