BEWEGINGSONDERWIJS

Hoor jij dit ook vaak van je leerlingen?

Gymles quote
Beweging in het onderwijs
Bewegingsonderwijs

Het is belangrijk om te bewegen.

Bewegingsonderwijs stelt, naast de twee uur gymles in de week van groep 3-8, leerlingen in staat om later zelf keuzes te maken in bewegen. Het doel is om basisvaardigheden op gebied van motoriek aan te leren, samen te werken en eigen grenzen te kunnen inschatten. Het leert de leerlingen vertrouwen te krijgen en laat ze ontdekken wat leuk is.


Subsidieregeling Impuls en Innovatie bewegingsonderwijs onderwijs

Procesbegeleider nodig om te kijken hoe uw school/bestuur de vereiste uren bewegingsonderwijs (of meer) op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden of kijkt naar mogelijkheden om kinderen meer te laten bewegen?

Dat staat Beweeginspiratie ook voor u klaar!


Het werken op diverse scholen in Westland heeft mij een brede kijk in

onderwijsland gegeven. Bewegen zichtbaar maken en houden!

Door mijn functie als vakleerkracht bewegingsonderwijs heb ik 16 jaar ervaring in het organiseren van:

Sportdagen, sporttoernooien, schoolkamp, naschoolse activiteiten en ook advies geven bij het bouwen van een nieuwe school, gymzaal, schoolplein. Daarnaast gaf ik advies over bewegend leren (en materialen) in en om de school.

Door mijn functie als coördinator bewegingsonderwijs heb ik 9 jaar ervaring met:

Een professionele vakgroep van 17 basisscholen, het implementeren van collegiale consultatie, IPads in de gymzaal, adviseren bij vacatures, sollicitatiegesprekken, netwerken met regionale en landelijke KVLO, samenwerking met schooldirecties en adviseren voor materiaal- en beleidskeuzes.

Sinds 2019 werken de vakgroepen bewegingsonderwijs in Westland samen mede dankzij mijn inzet. Een fantastische professionalisering voor bewegingsonderwijs met ongeveer 40 basisscholen.

Advies nodig voor bewegingsonderwijs?

Laat een berichtje achter en dan hoop ik je binnenkort ook te kunnen inspireren!